About

aaa1

Kedves Olvasó!

A goodaysblog a 2015. december óta megtett útról szól. Az egy hónapig tartó közép-amerikai kis kalandom után (Panama, Costa Rica, Nicaragua) hazatérve már semmi sem volt a régi. Korábban is utaztam hosszabb-rövidebb időtartamra, egyedül vagy barátokkal, Európában vagy Európán kívül, tudtam milyen a kalandnak az íze, azonban ezúttal más volt. Feltűnő volt, hogy ezekben az Európánál fejletlenebb országokban boldogabban, önfeledtebben élnek az emberek, mint nálunk otthon.

Hazatérve nagy volt a kontraszt. Folytatódott a gyötrelmes tél, korai sötétedés, morózus arcok mindenütt. Csak a munkának éltem. Lassan jött a tavasz. Úgy éreztem, elvesztettem az iránytűmet mi, miért történik.  Közben elkezdtem játszani a gondolattal, hogy mindez megváltoztatható és tulajdonképpen csak rajtam múlik, hogy azt csináljam, amit a legjobban szeretek; utazzak és írjak. Az ördögi terv lassan körvonalazódott. Először csak magamnak mondogattam, aztán a barátoknak. Teszteltem őket, mint reagálnak. Érveltem magam mellett. Senki nem vitatkozott. Senki nem mondta, hogy őrültség az egész. Szóval az ördögi terv megérett a cselekvésre. A döntés annyira logikusnak tűnt, hogy nem is volt visszaút. Nem is voltak igazi ellenérvek.

Búcsút vettem a nyugati tipusú élettől, a zárt cipőmet papucsra cseréltem, a bőr kistáskát hátizsákra és 2016. júniusában elindultam Amerikába. Azóta nincs megállás. Átszeltem Amerikát a keleti parttól a nyugati partig, ez tehát a második etap a blog történelemben. USA után Costa Rica karibi partvidéke következett.

Tehát ez egy kísérleti projekt, külső és belső utazásról, az iránytű beállításáról és finom-hangolásáról.

UPDATE: 2017. október 22-én egy gyönyörű kislánynak adtam életet. Akkor kezdődött a karibi kismama élet…

Kövessetek a Facebookon: goodaysblog

Instagramon: goodaysblog

Köszönöm, hogy velem tartotok!

goodays – Today is a good day, because tomorrow is never promised. A mai nap a legjobb, mert a holnapot senki nem ígérte meg. (karibi bölcsesség)

 

Email: bloggoodays@gmail.com

 

 

 

Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s